Untitled
06 feb 2015
week 86: 30 januari t/m 5 februari

Op 30 januari hebben Laura en ik Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna hebben we boodschappen gedaan. Na Laura’s middagdutje zijn we bij Fanny, Jessie en Noud op bezoek geweest. Laura heeft fijn gespeeld. Omdat Mark vandaag personeelsfeest had, hebben Bas, Laura en ik met zijn drietjes gegeten. Na het eten hebben we nog even samen gespeeld, boekjes gelezen en daarna zijn Bas en Laura lief gaan slapen.
Laura en ik zijn op 31 januari boodschappen gaan doen. Laat in de middag zijn we bij oom Tom, die aan zijn schouder geopereerd is, op ziekenbezoek geweest. Laura heeft gezellig bij oom Tom op schoot met de piano/telefoon gespeeld, ze heeft lekker van haar koekje gesmuld en fijn met Eline gespeeld.
We hadden op 01 februari feest omdat oma Van Mierlo 65 jaar geworden is en omdat opa en oma 40 jaar getrouwd zijn. We gingen naar De Reizende Man en waren in totaal met ongeveer 40 personen. Laura is heel lief geweest en heeft erg fijn gespeeld met Esther, Lars en Bas. Het voorgerecht heeft Laura gegeten toen ze bij mij op schoot zat, bij het hoofdgerecht zaten Laura, Bas, Esther en Lars aan hun “eigen” tafel. Laura heeft er heel even gezeten, daarna ging ze weer aan de wandel en had ze letterlijk een lopend buffet. Ze heeft lekker rondgewandeld en vermaakte zich prima. Wel heeft ze af en toe gehuild, omdat ze moe was, maar dan liet ze zich even troosten en ging ze er vrolijk weer vandoor. Toen ik Laura in bed legde, zat het haar even niet helemaal lekker en moest ze overgeven. Gelukkig is ze toen haar bed weer verschoond was snel gaan slapen.
Op 02 februari zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Laura vond het erg leuk als oma riep: “Wie komt er in mijn huisje???” Ze riep zelf ook steeds: “Huisje…huisje!!!” Dan renden Bas en Laura om de beurt naar oma toe, al rende Bas soms ook Laura voorbij of omver als het eigenlijk haar beurt was ;-). We hebben met zijn vijven geluncht en daarna zijn we weer naar huis gegaan.
Laura en ik hebben Bas op 03 februari naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna hebben we boodschappen gedaan en zijn we bij Mariëlle op bezoek geweest. Laura is erg lief geweest. Ze wilde niet echt spelen, maar heeft wat rondgewandeld, op en van de bank geklommen en op schoot gezeten.
We hebben op 04 februari even fijn met zijn drietjes in de tuin gespeeld. Bas en Laura hebben veel plezier gehad op de glijbaan, de schommel en de trampoline. Het was erg koud, maar het zonnetje scheen. Laat in de middag zijn we boodschappen gaan doen. Na het avondeten hebben Bas en Laura fijn in bad gespeeld. Zo fijn dat Laura er niet meer uit wilde ;-).
Op 05 februari kwamen opa en oma Van Aerle op bezoek. We hebben filmpjes van Bas en Laura op de laptop gekeken.
Laura zegt wel honderd keer per dag: “Koek eten”. Soms wel grappig, maar soms ook wel irritant ;-).
Als we pudding eten of melk drinken, zegt ze steeds: “koe kijken” en dan wil ze het plaatje van de koe op de pakken zien.
Bas en Laura zaten samen in hun fotoboek te kijken. Bas was Laura aan het uitleggen wat er op de foto’s stond (“Kijk, Laura, hier word jij gedoopt”, “kijk, Laura, hier is Sinterklaas, en heeeeel veel zwarte Pieten, en hier ben ik”), toen Laura naar een foto wees en zei: “Koek eten”! Toen zei Bas: “Nee, Laura, dat kan jij nog niet zo goed zeggen, dat is niet koek, maar Kroepkroek” ;-).
Laura zegt regelmatig dat ze moe is. Dan gaat ze op de grond liggen en zegt: “slaap, kindje, slaap” ;-)








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative